Offisiell nettside for impuls Trondheim

Seminar: Å høre Guds stemme

Anna Bakkebø og Heidi Brunstad holder seminar om å høre Guds stemme. De er 2 livsglade jenter som har gått på bibelskole i Bethel. På dette seminaret blir det lagt vekt på at ungdommene selv kan tre inn i det profetiske og oppleve hvordan det fungerer og hvordan Gud virker i det.

 

Jentene snakker om det profetiske og hva som er hensikten med å profetere? Hvordan er det Gud snakker til oss idag? Dette er et veldig praktisk og enkelt seminar om noe som i utgangspunktet er helt naturlig når man blir kjent med Jesus. De deler om hvordan man får Den Hellige Ånd på innsiden av oss når vi tar imot Jesus og hvordan vi da automatisk har tilgang til det profetiske. Dette er noe Gud har tilgjengelig for alle. Og det er med på å gjøre livet som kristen utrolig spennende!

 

De gav eksempler på hvordan Gud kan snakke til oss idag. Ungdommene ble utfordret til å høre fra Gud selv, i en trygg setting og noen fikk også profetiske oppmuntringer fra lederne på scenen. Dette var et lærerikt og dagsaktuelt seminar for oss som er etterfølgere av Jesus og ønsker å leve tett til det livet Gud har for oss.

Copyright © All Rights Reserved