Offisiell nettside for impuls Trondheim

Celebration søndag morgen

En helg på Impuls går så alt for fort og nå er allerede siste møtet her. Men selv om Impuls går mot slutten så er dette bare begynnelsen på et fryktløst liv når vi drar herfra og drar tilbake til hverdagen.

 

I dag er det Hanne Kristin som skal tale for oss. Man blir fryktløs når man elsker Gud og elsker mennesker betingelsesløst. Ikke vær redd for å være redd. Det er ikke farlig å være redd. Frykt er en reel ting i livet, men man kan tale til frykten og fortelle frykten at kjærlighet, glede, fred og håp skal ha størst plass i ditt liv. Ikke gi frykt oppmerksomhet og ikke la det stå i veien for det potensialet du har og den planen Gud har for ditt liv.

 

Gud oppfordrer deg til å gå ut av komfortsonen din, tørre å se mennesker og inkludere mennesker. Bibelen taler om at du skal elske din neste som deg selv. Der du er plassert, der kan du bety en forskjell. Du er ikke ment til å bety en forskjell i egen styrke. Men når du er sammen med Gud og hviler i Ham, så gir Han deg en kraft til å bety noe der du er, uten at du blir sliten. For Bibelen sier at Han virker i oss med sin kraft og kan gjøre uendelig mye mer enn det vi ber om og forstår.

 

Med dette oppmuntrende ordet fra Hanne Kristin er Impuls 2017 over for denne gang. Det har vært en viktig og forvandlende helg som har inspirert oss til å bli mer helhjertet etterfølgere av Jesus og leve et liv hvor frihet og kjærlighet tvinger frykten bort. Takknemlig!

 

Copyright © All Rights Reserved