Offisiell nettside for impuls Trondheim

Celebration lørdag morgen

Sola skinner over Trondheim denne morgenen og vi er på ny samlet i Charlottenlundhallen for en fullpakket kvalitetsdag på Impuls!

 

Etter en vakker stund i lovsang og tilbedelse sammen med Impuls-bandet trår Thomas Åleskjær på scenen. Han drar oss med tilbake til den gammeltestamentlige historien om Kain og Abel og deres offer til Gud. Alle gjør vi ting i vår hverdag som vi vil ha respons på, som vi gjerne vil ha en tommel opp for. Hver gang man legger ut noe på sosiale medier så er det som man gjør et lite offer. Man legger ofte ut det beste man har, og håper på en god respons på vårt offer.

 

Noen ganger opplever man å få avvisning. Mange har en frykt for å få tommel ned. Thomas deler åpent og ærlig om å ha vår identitet i hva Gud har gjort for deg på korset, for da er det ikke så viktig hva alle andre mener og tenker. Fordi Gud, vår far i himmelen, har gitt oss tommel opp. Ikke prøv å imponer meg med dine offer. Jesus har ofret seg selv en gang for alle for at du kan stå verdig, feilfri og rettferdig uansett hva du gjør for noe. Når vi forstår at det er en sannhet, da lever vi et fryktløst liv.

 

Dette tar vi med oss inn i dagen og gleder oss til seminarer, felleskap, lek og moro!

 

Copyright © All Rights Reserved