Offisiell nettside for impuls Trondheim

Celebration lørdag kveld

Lørdags kveldsmøte er ofte det møtet hvor man kommer med høyest forventning til hva Gud skal gjøre i våre liv. Selv om sannheten er at Gud er den samme på alle møter. Denne lørdags kveld er intet unntak. Den heldige som skal forkynne Guds ord for oss ikveld er Thomas Ålekjær. Og han skal tale om noe så enkelt som J e s u s.

 

Ingen har sett Gud med egne øyne. Men Gud viser oss hvem Han er gjennom sin sønn Jesus Kristus. Hvem er Jesus og hva gjorde Han? Det hjelper ofte ikke å si "Jesus elsker deg" til noen, hvis de ikke har fått en åpenbaring av hvem Jesus er. Jesus er Herre og Gud og han vil fylle deg med kraft og gi deg hensikt. Jesus er mer enn en som er der når du har en dårlig dag. Jesus er over enhver situasjon og omstendighet. Jesus er over alle navn. Ingenting er skjult for Jesus og ingenting er for vanskelig for Jesus.

 

Jesus fornedret seg selv til døden, og ble reist opp til liv den tredje dag. Det er kjernen av evangeliet. Det går ikke an å tro litt på Jesus. Han kan ikke stå "litt" opp fra de døde. Og hvis Jesus ikke sto opp fra de døde så er budskapet som forkynnes tomt og troen er tom. Hvis Kristus ikke har stått opp, da er vår tro uten mening, og vi er fremdeles i våre synder. Men siden han stod opp fra de døde så er vi tilgitt og alt er under Jesus og Han har full kontroll.

Når man løfter opp navnet Jesus kan alt skje.

Copyright © All Rights Reserved