Offisiell nettside for impuls Trondheim

Celebration fredag kveld

Impuls 2017 gikk av med et brak og omkring 400 ungdommer er samlet under et og samme tak fra for å feire Jesus. Temaet for årets impuls er "fryktløs" og bønnen er at ungdommer skal få lov å møte Jesus og få et forvandlet liv.

 

På åpningsmøte var det Espen Hægeland som talte og han utfordret oss på hva det vil si å leve et fryktløst liv. De fleste mennesker kjenner på frykt på et eller annet plan. Det kan være frykt for å ikke være god nok kristen eller frykt for å ikke få nok likes på sosiale medier. Espen talte nydelig om hvordan den fullkomne kjærligheten driver frykten ut.

 

Å være fryktløs er å tørre å tro at Gud er en god far som elsker deg og at hans nåde er nok for deg. Å være fryktløs er å tørre å legge sitt liv i Guds hender. Jesus er interessert i at du skal få følge dine drømmer. Lev trofast og overgitt til Gud, vik ikke fra det jeg gjorde fra deg, hverken til høyre eller venstre. Frykt ikke og gå for de drømmene du har. For hvis Jesus er for oss, hvem kan da være imot oss? Vær modig og sterk og la deg ikke skremme. Vi kan leve fryktløse liv fordi Jesus har prestert. Det er ingenting vi må prestere. Gud sier kjør på!

 

Det har vært en fantastisk kveld og åpning på Impuls 2017 og vi gleder oss bare enda mer for hva Gud har for resten av dagene.

 

Copyright © All Rights Reserved