Offisiell nettside for impuls Trondheim

Seminar: Prosjekt Europa

 

Ole Jakob Pedersen jobber i acta med blant annet Prosjekt Europa. Han har erfaring fra ulike team-reiser fra blant annet Tyskland og Russland. For øyeblikket bor han i Arendal.

 

Prosjekt Europa er et nettverk av ulike grupper mennesker som reiser rundt i Europa for å spre evangeliet om Jesus. I Norge er det for det meste grupper fra IMF, frikirka og Normisjon som reiser på Missionweek. Det kommer grupper fra blant annet Norge, Lativa, Russland, Tyskland og Tsjekkia. Missionweek er en uke i et område der flere grupper fra ulike land samles et sted for å spre evangeliet. En slik uke består av et fellesskap der man spiser sammen, bor sammen og sprer evangeliet sammen. Det blir blant annet arrangert godhetsaksjoner, fotballturnering og ulike sammenkomster der mennesker blir møtt og får bli en del av et fellesskap.

 

Europa trenger Jesus og reiser som misssionweek er med på å gi kristenlivet i menigheter som sliter en ny gnist. I Tsjekkia er 63 % ateister og Sverige mister en menighet i uken. Ved å dele erfaringer, kultur og gleden i Jesus på tvers av landegrenser får nye mennesker høre om Jesus.

 

Kjenner du deg kallet til å dele Guds ord i Europa kan du melde deg på missionweek i sommer, eller kanskje er det nye programmet på Gå ut senteret, som skal sende team til Tsjekkia, være noe for deg.

 

Copyright © All Rights Reserved