Offisiell nettside for impuls Trondheim

Fredagskveld er festkveld!

 

 

Impuls 2016 braker løs med over 400 deltagere og 250 medarbeidere. Charlottenlund-hallen er stappfull av spenningsfylte ungdommer klare for en helg med lovsang, seminarer, taler, og ellers mye annen moro. Temaet for årets Impuls er Jesus den eneste, og det er Han vi er her for å feire!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helgens første taler er tidligere studentpastoren i Salem og nåværende rektor på Gå ut senteret, Ørjan Tinnen.

 

VEIEN, SANNHETEN OG LIVET

Ørjan møtte Jesus da han var på leir i 8.klasse, Det kjente han i hode og hjertet. Dette var noe som var verdt å satse på, noe som var verdt å følge, og ikke minst – verdt å basere livet på. Jesus er veien, sannheten og livet.

 

Hvilken retning tar valgene dine?

Valg er noe vi tar bevist eller ubevist hver dag, det er uunngåelig. Ørjan forteller om en biltur han tok til Sunnmøre, der han var i sin egen verden og ikke tenkte over hvilken vei han kjørte. Det er han ikke alene om. Se for deg at du er i skogen, med et kart, du går og går og skjønner ikke hvorfor du ikke har kommet fram. Så innser du at du har gått med kartet opp ned hele veien. Du gikk feil retning og kom aldri fram til destinasjonen du ønsket. Det er alltid en vei i livet, alltid en bevegelse og alltid en retning, og det er ikke nødvendigvis at man kommer fram dit man ønsker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STOPP, snu!

Gjennom livet tar man valg, ting har blitt til rutiner og det er ikke alltid at veien man velger er rett. Noen ganger har man tatt beviste valg som viser seg å være feil. Men det er aldri for sent å snu. Noen ganger hører man på andre, vi får råd og veiledning som ikke alltid viser seg å være det rette, men man blir påvirket av de rundt seg og kan få konsekvenser for det. Noen ganger trenger vi bare en venn som sier; STOPP, dette er ikke deg, dette er ikke slik du ønsker å leve.

 

Løgntanker er noe de fleste av oss har opplevd, vi påvirkes av samfunnet og begynner å tenke dumme tanker om oss selv. Vi føres inn i en retning der tanker om oss selv aldri er oppnåelige og trangen for å passe inn blir bare vanskeligere og vanskeligere. Men vi er alle perfekte, for vi er skapt i Guds bilde. Uansett hvor man befinner seg i livet, så finnes det gode råd i bibelen.

 

Gud ønsker at vi skal leve i et felleskap, Han ønsker at vi skal misjonere og spre kjærlighet. Det er enkelt å gå egne veier og ikke Guds veier. Men han ønsker å hjelpe oss på veien, om vi tar feil retning er Gud der til å veilede oss. Det er aldri for sent å snu. Dette forklarer Ørjan ved å bruke Google Maps som et eksempel; du setter inn destinasjonen din, underveis så går du feil vei. Hva skjer da? Google Maps finner en annen vei som fører deg til endestasjonen din. Akkurat slik er Gud, uansett hvor du er i livet så vil Gud hjelpe deg på den rette veien. Han vil veilede deg dit du ønsker å være i livet, med Gud.

 

«Tiden er inne, Guds rike er kommet nær. Vend om og tro på evangeliet!» Mark 1.15

 

Følg Han som er veien, sannheten og livet. Ingen får evig liv uten Gud. Velg veien som følger til evigheten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter møtet ble ungdommen møtt med loungemusikk og kafé. Det ble etterhvert både quiz og lettbent underholdning. Senere på kvelden ble det gjennomført et spennende konsept som heter ”Skyt en teolog”. Dette går ut på at et par bibelkyndige mennesker sitter i en sofa på scenen, og besvarer bibelrelaterte spørsmål fra publikum.

 

Alt i alt ha kvelden vært et fyrverkeri av lovprisning og glade ungdommer, energinivået han nådd taket for lenge siden og vi gleder oss til forutsetningen.

 

Copyright © All Rights Reserved