Offisiell nettside for impuls Trondheim

Celebration lørdag kveld

 

Organisasjonen Åpne dører, ved Ole Lilleheim, setter søkelyset på de vanskelige forholdene for de kristne i Syria. Vi ble oppfordret til å be for de som er drevet på flukt. Kollekten gikk til åpne dørers arbeid blant menigheten i Syria og det vart samla inn hele 31 527,- .

 

Kveldens taler er Anette Stokke. En småbarnsmor fra Brønnøysund som er bosatt i Tønsberg. Hun stråler på scenen når hun forteller usensurert om egne erfaringer rundt sin første graviditet. Hun sammenligner Guds kjærlighet med den følelsen man har som forelder ved en graviditet. Uavhengig av hva barnet har gjort og kommer til å gjøre, blir det elsket av foreldrene, beskriver hun. Slik føler Gud det med oss. Han elsker deg som sitt eget barn, og vi er skapt til å leve med ham slik det var fra skapelsen ved Adam og Eva.

 

Anette fortsetter ved å gjøre oss klar over at ting får verdi ved hva vi er villig til å betale og hvem som har eid gjenstanden før oss. Hun gir oss gode eksempler ved en iphone som vi skal selge og et klesplagg som en kjent person har eid før oss. Poenget er at Gud skapte oss og betalte sin egen sønn sitt liv for å kjøpe oss tilbake. Gud er den som definerer vår verdi, ikke hva vi får til eller hvordan vi ser ut. Han elsker oss på tross av våre feil og mangler og det gir oss frihet.

 

Vi er alle forskjellige og har forskjellig bakgrunn. Vi er ikke skapt tilfeldig, men Gud har skapt oss til gode gjerninger som Gud alt har lagt foran oss (Ef. 2,10). Anette oppfordrer til å gå til forbønn og ikke la løgner om at Gud ikke har bruk for oss definere vårt selvbilde. Du er betydningsfull, verdifull og høyt elsket!

 

Copyright © All Rights Reserved