Vitnesbyrd

 

Impuls er over for denne gang og vi har igjen fått erfart Guds sterke nærvær. I løpet av helgen har Gud gjort store ting. Vi har snakket med 3 personer som ønsker å dele sitt vitnesbyrd.

 

Ei jente forteller:

Jeg stod inne i hallen. Ian som talte spurte om noen ville bli bedt for enten for håp, frihet eller helbredelse. Jeg ville be om helbredelse for ryggen min. Det kom flere bort for å be for meg. Alle sammen ba for ryggen min og for plager jeg ellers hadde. Da de var ferdige med å be, så fortsatte jeg selv. Jeg begynte så å gråte. Jeg gråt uten noen spesiell grunn. Da tok jeg av meg brillene mine. Etter at jeg hadde fått tørket bort tårene mine, så tok jeg på brillene igjen. Jeg tok de av og på flere ganger, og merket etter flere forsøk at det ikke var noen forskjell på synet mitt med brillene av eller på. Gud hadde helbredet synet mitt.

 

Vemund (15) og Ingelin (15) tok begge et valg om å følge Jesus i helga. De forteller gledelig deres vitnesbyrd.

 

Vemund forteller:

Jeg har alltid hatt Jesus med meg, og vokst opp som kristen. Jeg har alltid følt nærvær med Jesus, men har tvilt det siste året. I løpet av helga kjente jeg at tvilen forsvant. Jeg følte at Jesus kom og ville være en større del av livet mitt. Dette resulterte at jeg åpnet meg mer, og at jeg tok et valg om å følge Jesus og ha han med meg i hverdagen.

 

Ingelin forteller:

Jeg har vokst opp i et kristent hjem og alltid visst om Jesus. Jeg hadde et sterkt forhold til troen min da jeg var yngre, men etter som jeg ble eldre ga jeg ikke plass til troen lengre. Så den forsvant. Jeg bestemte meg likevel for å være åpen for respons, for jeg ønsket å ha Jesus i livet, men følte ikke jeg fikk svar. I helgen bestemte jeg meg for å gå i møte med Gud og vokse i han. Jeg har allerede disse to dagene på Impuls merket at jeg har fått en sterkere relasjon til Gud etter at jeg tok dette valget.

 

Offisiell nettside for impuls Trondheim

Copyright © All Rights Reserved