Offisiell nettside for impuls Trondheim

Celebration Lørdag

 

Etter en pangstart på Fredag startet Lørdagen med Celebration. Det var en trøtt gjeng som samlet seg i møtesalen for å høre mer av Guds ord. Samlingen startet med morgentrim for å hjelpe deltakerne å våkne etterfulgt av lovsang med det fantastiske Impulsbandet.

 

Ser du Jesus?

Geir Langen startet talen sin med å fortelle en historie om en møteaksjon i Nord-Norge. Etter et av møtene var det tid for dåp i en elv. Mens de holdt på kom det en fyllik som lurte på hva som foregikk, så han stilte seg likegodt i køen sammen med de som ventet på sin tur til å bli døpt. Når det var hans tur ble han som alle de andre dukket under vannet. Når han kom opp spurte pastoren ”Ser du Jesus?” Mannen skjønte ingenting og så forvirret på pastoren. Pastoren prøvde igjen i

håp om en bedre respons. Det fikk han ikke, så han prøvde en tredje gang. Endelig fikk han respons. ”Sikker på at det var her han drukna?” sa mannen.

 

Noen ganger kan det føles sånn for oss også. Det er ikke alltid like lett så ”se” Jesus. Man kan føle at uansett hva man prøver så klarer man ikke å se noe. Men det gjør ingenting! Vi trenger bare å være åpne for han, så vil han møte oss på den måten han vil, når han vil.

 

Generasjon Prestasjon

I dagens samfunn er det stort fokus på det å prestere. Man må være pen nok, smart nok, sprek nok, ha de riktige klærne, ha riktig telefon. Alt man gjør måles opp mot hva andre gjør. På alle sosiale medier blir det lagt vekt på at man ikke er bra nok før man er bedre enn andre. Man må prestere for å være bra nok.

 

Jubelbrøl

Heldigvis for oss er det ikke sånn med Gud. Han har skapt oss akkurat som han vil vi skal være og elsker oss uendelig mye uansett hvor bra vi presterer. I Sefanja 3:17 står det: Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser. Han fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd.

 

Ubetinget kjærlighet

Geir sammenligner kjærligheten i verden med den man har for en hund. Når hunden er flink og gjør som du ber den om belønner du den med godbiter og kjærlighet. Hvis den ikke hører på deg er det en helt annen sak. Hunden må prestere for at du skal vise den kjærlighet. Sånn er ikke Gud! Uansett hva man gjør elsker Gud oss like mye. Kjærligheten hans er ubetinget!

 

Der hvor verden sier du må prestere sier Gud at du er perfekt. Guds kjærlighet er omvendt av verdens kjærlighet. Livet er ikke bare en jakt etter å bli godtatt. Han kom til verden og bøyde seg ned for å løfte oss opp. Ved å følge Jesus vil man få en ubetinget kjærlighet omvendt av og uendelig mye større enn den man kan få i verden.

 

Copyright © All Rights Reserved