Offisiell nettside for impuls Trondheim

Acta Action Camp på Impuls

 

Utenom møtene på Impuls arrangeres det mange aktiviteter. Store deler av disse er det Acta som organiserer. Acta er Normisjons barne- og ungdomsorganisasjon. De arrangerer leirer for barn og ungdom, driver ledertrening og er med å støtter lokallag rundt om i landet.

 

Her på Impuls bidrar Acta til å holde ungdommene i aktivitet og sørger for god stemningen i løpet av helgen. De har nemlig ansvar for fritidsområdet Acta action camp. Her blir det holdt flere konkurranser for deltakerne hvor alle kan vinne diverse premier.

 

Høydepunktet i acta-campen er på kveldstid. Nemlig kveldsshow med liveband og basar. Deltakerne kan vinne premier på basaren og delta på musikkquiz med bandet. På helgens første kveldsshow var det også et lite danseshow av gruppen Alive. I tillegg til god underholdning stiller Alive med dansekurs på dagen på Lørdagen.

 

God underholdning og mulighet for å vinne premier gjør at kveldsshowet anbefales på det sterkeste. Det aller viktigste for Acta-medarbeiderne er at alle deltakerne får mulighet til å møte Jesus på sin egen måte.

 

 

Copyright © All Rights Reserved